Merlin koučem?

Merlin koučem?

Co to sakra jako je? Vždyť tady se hlavně řeší IT?! Ok, občas Bělogvardějec ale co to sakra je kouč?!

Ano, stalo se. Přičichl jsem ke koučování, zaujalo mne to, zamiloval jsem se. A rád pomáhám. Tedy velmi rád pomůžu nejen tím, co znám, ale hlavně v tom, co neznám. Kouč totiž neradí.

Definice toho, co je to koučování, může být různá a často se odvíjí od konkrétního kouče a jeho přístupu. Nicméně, základním znakem koučování je podpora a absolutní víra v klienta, jeho schopnosti k dosažení jeho cílů prostřednictvím reflexe a aktivního učení. Kouč provází svého klienta na cestě k sebepoznání a objevení jeho cílů, nechává klienta, aby sám našel své odpovědi. Tančí s ním ve slovech a zvídavě jej následuje kamkoliv, kudy se myšlenky klienta vydají. Koučování je vztah mezi dvěma rovnocennými partnery – koučem a koučovaným – založený na vzájemné důvěře, otevřenosti a upřímnosti. Kouč není učitel, kouč nemusí mít lepší znalosti nebo vyšší odbornost než klient. Zrovna tak
není kouč ani terapeut, kouč neléčí. Kouč naslouchá a klade otázky.

Kouč provází a pomáhá klientovi hledat jeho odpovědi na problémy a strasti, které prožívá. Takže pokud si nevíte rady, netušíte kudy kam, jste ztraceni a hledáte pomoc, jsem tu. Vyzkoušejte si, co je to koučování v půlhodinové ochutnávce zdarma!

Více na https://merlincoach.cz/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *